Werkwijze

“A dog is the only thing on earth that loves you more than he loves himself.”

Josh Billings

Op deze pagina kun je meer over mijn werkwijze lezen. Laten we samen een mooi plan maken om een prachtig portret voor aan de muur creëren.

Nadat jullie contact met mij hebben opgenomen om een fotosessie te boeken, hebben we samen ongeveer een week voor de sessie nog een keer contact om de sessie door te spreken.

Het is voor mij belangrijk te weten wat jullie verwachtingen zijn voor de sessie. Op welke locatie willen jullie een fotosessie? Willen jullie een mooi portret van alleen je hond? Of samen met kinderen of jullie? Willen jullie en fotoboek? Of willen jullie een mooi portret voor aan de muur?

De sessie zal namelijk wat anders verlopen als jullie alleen portretfoto’s van jullie hond willen of als jullie samen met hem of haar op de foto willen. Uit hoeveel mensen en hoeveel honden bestaat jullie gezin. Luistert jullie hond al of is hij of zij lekker nieuwsgierig en eigenwijs. Kan hij of zij loslopen, hoe gedraagt hij of zij zich naar vreemden. Allemaal dingen waar ik rekening mee kan houden als ik dit vooraf weet.

In dit gesprek zullen we ook de locatie afspreken. Misschien is er wel een plek die veel voor jullie betekend, dan is dit natuurlijk altijd een extra mooie herinnering de sessie daar te houden.

Na dit gesprek zal ik jullie de factuur sturen. Jullie datum staat vast na betaling van de factuur!

De dag van de sessie zal ik van te voren de weersverwachting controleren en indien het regent, te warm is of onweert zullen we de fotosessie in overleg verzetten.

Op de dag van de fotosessie zullen we op het afgesproken tijdstip in persoon kennis maken en zal ik jullie hond tijdens een stukje wandelen observeren en in de tussentijd de sessie met jullie bespreken. Hierdoor zullen jullie de misschien aanwezige spanning loslaten en daardoor zal jullie hond ook lekker rustig worden. Ik neem 100% natuurlijke snoepjes mee waar ik jullie hond af en toe mee kan omkopen 🙂

 

De sessie heeft geen tijdslimiet. Ik neem de tijd tot we een prachtig resultaat hebben. De meeste fotosessies duren tussen 45 minuten en 60 minuten. Soms heeft een hond wat langer de tijd nodig om een mij of de situatie te wennen, daar is dus alle tijd voor.

Binnen 24 uur zal er een sneak peak foto worden gepost op mijn Instragram account. Deze kun je via het icoontje bovenaan de pagina vinden.

Binnen 14 dagen ontvangen jullie gegevens om in te loggen op jullie persoonlijke online galerij waar jullie de foto’s kunnen bekijken. Jullie kunnen hier op je gemak bekijken welke digitale foto’s jullie willen uitkiezen.

Zodra jullie een keuze hebben gemaakt zullen jullie een factuur toegestuurd krijgen van de eventuele extra bestelling. Bij de sessieprijs zitten 5 hoge resolutie digitale foto’s inbegrepen.

Zodra de factuur is betaald, van de extra bestelde producten, bestel ik jullie producten bij mijn vakleverancier.

De bestelde producten worden zodra ze klaar zijn mooi ingepakt en neem ik contact met jullie op om een tijd af te spreken waarop jullie alles kunnen ophalen of de bezorging kort te sluiten. Digitale producten worden in goed formaat klaargezet in de online galerij. Zodra deze klaar staan krijgen jullie een mail met daarin een uitleg hoe dit in zijn werk gaat.

Daarna kunnen jullie lange tijd van jullie foto’s genieten!

Contact

Neem contact op