Klantenervaringen

Lees deze klantenervaringen gerust door! Super trots op!
Mijn bedrijf heette eerst Dogograph.

Toen het voorstel kwam om een fotoshoot te doen met onze Oudduitse Herder Bink had ik wel even m’n bedenkingen. Ik zag al voor me hoe deze ‘verkenner’ in no-time de fotostudio zou ombouwen tot een ware rampplek.

Maar goed, met de hond heel kort aangelijnd bellen we op de afgesproken tijd aan bij Dogograph. Monicque doet de deur open, kijkt naar Bink, en nog voor we ons netjes kunnen voorstellen zegt ze lachend “doe eerst die lijn er maar even af”.

Terwijl we even handjes schudden glipt Bink naar binnen en begint aan zijn snuffeltocht door de studio. Van Monicque mag hij z’n gang gaan en na een paar minuten is de ruimte vertrouwd en is Bink heerlijk ontspannen en beste vriendjes met Monicque..
Voor de foto’s laat hij zich met gemak in verschillende poses zetten. We horen geregeld het klikken van de camera en Monicque die heel gedoseerd even aandacht vraagt van Bink. En echt voor we het weten is het klaar.

Het zijn prachtige foto’s geworden. Monicque, heel veel waardering daarvoor, maar zeker zoveel waardering voor de liefde voor honden die je uitstraalt.
Superbedankt!!!

Leon en Marianne van Doren

Een geweldige fotoshoot gehad van mijn 2 monstertjes. Ze staan werkelijk echt op de foto zoals ze zijn . Met hun 2tjes gestrest en zo eigenwijs als ze zijn en nooit stilzitten… heb ik prachtfoto’s van mijn mooie dames. Dogograph..(Monicque) nogmaals super bedankt dat je ze er zo mooi opgezet hebt.

Edith Janssen

Ik was echt héél blij toen ik mocht komen met mijn hond.
Nog meer blij toen je zei dat ik ze gewoon alle 3 mocht meenemen ❤️

De honden waren overal en nergens in jou huis… Chaos op en top ? toch heb je het voor elkaar gekregen om prachtige foto’s te maken! Hoewel de plek te klein was heb je ook mijn heren samen op de foto gekregen. Jou geduld en het feit dat je er zelf ook zo enorm van genoot maakte het werkelijk waar een geweldige ervaring. Je hebt de honden gefotografeerd zoals ze zijn…hun karakters schijnen door de foto’s heen. Prachtig!

Je bent een geweldige lieve vrouw! Een top fotograaf die weet wat ze doet en van haar passie haar werk heeft gemaakt en dat is duidelijk zichtbaar aan de foto’s

Kelly Dus

Ik heb nu 3x een fotoshoot gehad met Monicque van dogograph. 1x met mijn drie newfoundlander meisjes, 1x met mijn lieve chihuahua Yana in de stad en een geweldige fotoshoot van mijn newfoundlander puppy’s!!! Wat een engelen geduld heeft Monicque gehad met mijn honden en met mij?
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Monicque en haar gezin, met mens en dier omgaat, het resultaat is geweldig, een echte aanrader.
Grt Tanja

Tanja Swaans

Samen met mijn hondje pepper ben ik terecht gekomen bij dogograph ze maakt zeer mooie foto’s en neemt de tijd ik ben er erg tevreden over en is zeker een aanrader .

Nicole van Kessel

Bij dogograph super mooie foto’s gemaakt van onze nacho. De sfeer was heel ontspannen en nacho was snel op zijn gemak en speels en bleef ook snel lief zitten voor de foto’s. Kon tussendoor vrij rond lopen gaf ons ook een zeer prettig gevoel. Een echte aanrader als je foto’s van je hond wil laten maken. Gonnie. Leo en nacho

Gonnie

Heb je een fotosessie bij Monicque van Rossum hondenfotografie gehad en wil je ook een recensie achterlaten zou ik daar enorm blij mee zijn!
Geef je recensie door via onderstaande knop:

Neem contact op

Neem bij vragen of als je een fotosessie wilt boeken contact met mij op via de contact pagina of via info@monicquevanrossum.nl

Socials

Wil je mijn recente werk volgen, volg me dan op Instagram of Facebook! Gezellig om zo alvast met elkaar in contact te komen! Tot snel! Groetjes, Monicque

Logo monicaue van rossum hondenfotografie

Adres

De keverbergstraat 40
6081BL Haelen

Info@monicquevanrossum.nl