Vraag en antwoord

De vraag en antwoord pagina geeft je een aantal
antwoorden op veelgestelde vragen

Wie ben ik?

Om meer over Monicque, de persoon achter de camera, te lezen kun je hier meer vinden: wie ben ik

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

Op deze pagina kun je hier alles over vinden: werkwijze

Moet mijn hond een uur kunnen stilzitten?

Nee hoor! Ik ben gewent om met drukkere honden te werken, onze kruising Labrador en Weimaraner is nogal drukjes. Ik heb altijd een dun jachtlijntje bij me wat ik in de nabewerking kan wegwerken. Dit hoeft dus geen reden te zijn om geen fotosessie te boeken. Lees er meer over in dit blogartikel: Ze blijft niet stil zitten!

Maak je ook foto's van ons met de hond samen

Ik vraag altijd of dit een wens is van jullie. Er is niets mooier dan de band tussen jullie vast te leggen op de foto. Voorbeelden hiervan kun je vinden op mijn blog.

Maak je ook foto's van de kinderen en de hond samen?

Absoluut! De band tussen 1 van onze honden en onze dochter is geweldig. Ik zou vreselijk vinden als daar geen bewijs van is, als Zoey er niet meer is. Dus ja! Met ieder kind in jullie gezin maak ik een foto met jullie hond, mits het geduld van jullie hond niet op is smile

Is er wat het gedrag van de hond betreft nog een no-go?

Ja, als je hond echt bang of ziek is. Vaak weet je niet of hij bang is tot aan de fotosessie. In dat geval kijken we of we door de tijd te nemen dit bij jullie hond kunnen wegnemen. Zo niet, breken we de sessie af en krijgen jullie een deel van het sessietarief teruggestort.

In geval van ziekte verzetten we de afspraak zonder extra kosten.

Waarom deze no-go's. Indien je hond bang, gestresst of ziek is, kan ik jullie hond niet op de foto's zetten zoals hij of zij is. Jullie zullen dit zien op de foto. Dat is niet de bedoeling van mijn werk. Ik wil juist jullie hond vastleggen zoals hij of zij is.

Wat als het regent?

Helaas is het weer iets waar we helaas geen invloed op kunnen uitoefenen. Bij regen, hoewel een lekkere boswandeling dan heerlijk is, kan ik niet fotograferen.

Mijn uitrusting is hier namelijk niet blij mee, maar ook jullie hond nat op de foto ziet er toch wat anders uit dan ik wil maken.

We zullen dan in geval van regen de afspraak in overleg verzetten.

Hou je ook minisessie actie's?

Ja, 1 tot 2 keer per jaar hou ik korte minisessie's. Vaak rond een thema zoals de heide die bloeit of mocht het gebeuren een sessie in de sneeuw! Ook zal ik een paar keer per jaar studiosessies houden. Hier zal ik iedereen via de nieuwsbrief van op de hoogte houden!

Deze plekken zijn altijd snel vol dus wil je als eerst op de hoogte worden gehouden van wanneer deze actie zal plaatsvinden, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Dit kan hieronder!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Om als eerste op de hoogte te worden gebracht van actie's, nieuwtjes maar ook de Special minisessies, is het handig om je in te schrijven op de nieuwsbrief.

Zodra er een Special ingepland is, wordt dit meteen als eerste via de nieuwsbrief aangekondigd. Deze sessies zijn altijd heel snel vol, dus schrijf je hieronder in!

Dus wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van alle acties van
Monicque van Rossum hondenfotografie, geef je snel op!

Neem contact op

Neem bij vragen of als je een fotosessie wilt boeken contact met mij op via de contact pagina of via info@monicquevanrossum.nl

Socials

Wil je mijn recente werk volgen, volg me dan op Instagram of Facebook! Gezellig om zo alvast met elkaar in contact te komen! Tot snel! Groetjes, Monicque

Logo monicaue van rossum hondenfotografie

Adres

De keverbergstraat 40
6081BL Haelen

Info@monicquevanrossum.nl