Wie ben ik?

Hoi, ik ben Monicque!

Hondenfotograaf in Limburg

Ik ben Monicque, eigenaar van en fotograaf bij Monicque van Rossum Fotografie.

Ik woon samen met mijn man, dochter en 2 honden in Haelen wat ligt in het prachtige Leudal waar veel verschillende natuurgebieden in de nabijheid liggen. Wel zo handig want voor buitenfotografie is er dus altijd een mooie plekje in mijn omgeving!

Fotograferen is door mijn moeder, die altijd aan het fotograferen was, met de paplepel ingegoten. Hier wilde ik zelf ook meer mee doen en ben er voor gaan leren. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de fotovakschool. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen om mij te blijven ontwikkelen.

Ik heb me, na de fotovakschool, gespecialiseerd in newbornfotografie en babyfotografie een paar jaar geleden ben ik me gaan richten op het fotograferen van honden. Daar heb ik mijn hart aan verloren en dat doe ik met veel liefde en plezier!

Ik mag mijzelf international award winning fotograaf noemen omdat ik bij de Newborn Photography Show in het Verenigd Koninkrijk een award met heel mooi commentaar gewonnen voor 1 van mijn newborn foto’s.

Meer weetjes over mij!

Ik hou van koffie en de kleur groen. Ik kan genieten van de fijne bossen in mijn omgeving maar ook van planten en in het bijzonder Eucalyptus en Lavendel.

Ook honden spelen een belangrijke rol in mijn leven. Met onze huidige 2 honden Zoey (kruising Weimaraner Labrador) en Sienna (Labrador) wandel ik dan ook regelmatig in de omgeving en beoefen ik daarnaast ook mantrailen met Zoey.

Naast dat we zelf honden hebben werk ik ook als instructeur bij 2 hondenscholen en ben ik bezig met de opleiding tot gedragstherapeut voor honden en de opleiding tot recreatief mantrail instructeur.

Al met al vul in dus mijn dagen met honden om mij heen!

Foto van Zoey en Sienna

Neem contact op

Neem bij vragen of als je een fotosessie wilt boeken contact met mij op via de contact pagina of via info@monicquevanrossum.nl

Socials

Wil je mijn recente werk volgen, volg me dan op Instagram of Facebook! Gezellig om zo alvast met elkaar in contact te komen! Tot snel! Groetjes, Monicque

Logo monicaue van rossum hondenfotografie

Adres

De keverbergstraat 40
6081BL Haelen

Info@monicquevanrossum.nl