Newborn fotografie

Ten little fingers, ten perfect toes. Fill out hearts with love that overflows.

Newbornfotografie kan van verschillende leeftijden.
De vorm van newbornfotografie waarbij jullie kindje slaapt en in verschillende poses wordt gelegd, is op zijn mooist om vast te leggen tussen de 8 en 18 dagen. Jullie kindje slaapt nog veel en is nog heel goed in de vormen te leggen hoe ze ook in de baarmoeder hebben gezeten. Mocht je jullie kindje graag op deze manier vast gelegd willen hebben, is het heel belangrijk om vroeg in je zwangerschap een datum in te plannen zodat je verzekerd bent van een plek.

 

Het is ook mogelijk om wat later foto’s te laten maken. Dan hebben jullie samen eerst de tijd om aan elkaar te wennen en de routine van een kindje erbij in huis een plek te geven. We maken dan foto’s waarbij jullie kindje vaak wakker is. Het mooie van deze beelden vind ik dat het karakter al op die leeftijd zichtbaar is ๐Ÿ™‚

Dus welke vorm newbornfotografie je ook kiest, ik ga er iets moois van maken, waar jullie nog jaren van kunnen genieten.

Babyfotograaf Roermond Haelen
Newborn fotograaf Limburg
baby fotograaf Limburg
Newborn fotograaf Limburg

Zoek je een professional?

Door mijn opleiding aan de Fotovakschool en meerdere Newborn fotografie bijscholing weet ik veilig en verantwoordelijk te werken met jullie kwetsbare baby.

Zorg dat je bij de keuze van je newbornfotograaf een goed gevoel hebt bij de fotograaf. Stel al je vragen die je mogelijk hebt voor het boeken van een fotosessie.

Bekijk ook of de stijl van de fotograaf en de manier van werken bij jullie past.

Heb je vragen of wil je een fotosessie boeken in Limburg,
neem dan via onderstaande knop contact met me op!

Klaar om een newbornfotosessie te boeken?

Neem contact op

Zullen we vrienden worden?