Mama & ik en gezinsfotografie

Mom’s need to be IN the picture.

~ Monicque

Wat ik heel belangrijk vind, is dat moeders op de foto staan. De foto’s van vroeger waar mijn moeder, of ikzelf sinds ik moeder ben, op staat zijn er niet veel. Meerdere redenen zijn hier vaak voor. Of wij maken de foto of we willen om wat voor reden dan ook niet op de foto. En dit is zo jammer. Ik pleit ervoor dat iedere moeder foto’s laat maken van haar met de kinderen. Ik wil jou daar heel graag mee helpen! Geloof me, voor je kind(eren) is dit super belangrijk dus laten we er samen iets moois van maken. Waar jij je prettig bij voelt en voor je kind(eren) van ontelbare waarde zal zijn.

Babyfotograaf Roermond Haelen
Newborn fotograaf Limburg
baby fotograaf Limburg
Newborn fotograaf Limburg

Zoek je een professional?

Door mijn opleiding aan de Fotovakschool en meerdere Newborn fotografie bijscholing weet ik veilig en verantwoordelijk te werken met jullie kwetsbare baby.

Zorg dat je bij de keuze van je newbornfotograaf een goed gevoel hebt bij de fotograaf. Stel al je vragen die je mogelijk hebt voor het boeken van een fotosessie.

Bekijk ook of de stijl van de fotograaf en de manier van werken bij jullie past.

Heb je vragen of wil je een fotosessie boeken in Limburg,
neem dan via onderstaande knop contact met me op!

Klaar om een gezinsfotosessie te boeken?

Neem contact op

Zullen we vrienden worden?