Hondenfotografie Limburg: Samen

Honden | 0 Reacties

Fotoshoot Hond en Baas

Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook honden samen met hun baasje wil fotograferen. Natuurlijk wil ik dat! Sterker nog, ik probeer iedere fotosessie mensen samen met hun hond op de foto te laten gaan. Waarom? Omdat die band tussen eigenaar en hond zo enorm mooi is om vast te mogen leggen!

En wat is er mooier dan een tastbare herinnering te hebben aan die goede vriend die helaas niet ons hele leven bij ons kan blijven!

 

Voorbeelden van foto’s van hond met hun baas(jes)

Hieronder een aantal foto’s van het resultaat van baasjes met hun hond Samen! Wat een prachtige herinnering aan hun beste vriend en de band die ze samen hebben.

Hondenfotografie Limburg hond met baas 9
Hondenfotografie Limburg hond met baas 3
Dogograph-hondenfotografie-Limburg-baasje-griekse-herplaatser-hond
Hondenfotografie Limburg hond met baas 14
Hondenfotografie Limburg hond met baas 4

Hondenfotografie in de studio

Natuurlijk is het ook mogelijk om een prachtig portret van jullie samen in de studio te maken. We zorgen ervoor dat jullie hond zich op zijn / haar gemak voelt en daarna mogen jullie samen poseren zodat we een prachtig portret maken.

Wat is er mooier dan een portret aan de muur om nog jaren van te genieten!

Hondenfotografie Limburg hond met baas 5

Zelfportret

En natuurlijk kon ik zelf ook niet zonder een mooi portret van Zoey en mijzelf, een aantal jaren terug, nu ben ik wat grijzer inmiddels tongue-out

Ik sta het liefste achter de camera! Ervoor staan blijf ik lastig vinden. Ik weet dus hoe het voelt voor de camera.

In de recensies kun je teruglezen dat klanten zich op hun gemak voelen tijdens een fotosessie. Dit is iets wat ik erg belangrijk vind. Niet alleen de hond, maar ook de baasjes moeten zich comfortabel voelen. Zo zorgen we er samen voor dat het een leuke fotosessie word en het resultaat dit ook laat zien.

Ben je enthousiast geworden en wil je een fotosessie boeken, dat kan via onderstaande knop!

Wie weet tot snel!