Newfoundlanders op de foto

Honden | 1 reactie

Fotoshoot Leudal

In een vorig blogbericht hebben jullie kunnen lezen dat ik een hondenfeestje mocht fotograferen. 1 van de deelnemers van het hondenfeestje was een prachtige Newfoundlander. Nu bleek deze newfoundlander nog zussen te hebben die helaas niet aanwezig konden zijn bij het feestje.

Omdat het baasje dit heel jammer vond hebben we toch een sessie ingepland om alsnog alle dames op de foto te zetten! De dames zijn niet allemaal meer de jongste dus een mooi aandenken waar alle 3 de dames op zouden staan was zeer welkom.

Het Limburgse Leudal

Zo gezegd, zo gedaan en op een koude herfst ochtend hadden we afgesproken op de Beegderheide tussen Horn en Beegden in Limburg, het Leudal.

Een prachtig natuurgebied met hele mooie plekken voor fotosessies! Van dichtbebost tot zandvlaktes en water. Ik ben helemaal verliefd op deze plek!

Voor het baasje was het echt hard werken want zoals Newfoundlanders betaamt, was luisteren niet iets wat die ochtend op de agenda stond 🙂 Bleef er 1 zitten liep een andere weg en visa versa 🙂

Heel veel respect voor het baasje, want niets was teveel om een mooi resultaat voor elkaar te krijgen.

Wat een plezier heb ik weer gehad, heerlijke honden! Het karakter van de Newfoundlander is echt geweldig!

Puppy’s!

Een tijdje later ben ik ook nieuwe puppy’s gaan fotograferen. Zodra het blog hiervan online staat, dan zal ik hier een link plaatsen. Dat was een genot! Ook weer hard werken voor het baasje, maar ook dit was het meer dan waard!

Ben je fokker en wil je een nestje laten fotograferen zodat de nieuwe eigenaren een prachtige foto voor hun toekomstige hond hebben toen hij of zij nog een klein pupje was, kijk dan bij de Tarieven

Wil je ook een portret sessie van je hond, klik dan snel op de knop hieronder!