Hondenfotografie in de stad

Honden | 1 reactie

City sessie hondenfotografie

Soms wil je iets anders. De stad als een prachtige achtergrond voor een City sessie, hondenfotografie in de stad!

Ik heb Mr. Janssen, een Schipperke, tijdens een andere fotosessie leren kennen.

Vanaf dat moment wilde ik heel graag met hem een fotosessie doen in de stad, weer eens iets anders dan in het bos. En je krijgt dan ook gelijk een heel andere sfeer in je foto’s. Voor mensen die meer van de stad houden dan van het groen is dit een hele goede keuze!

De baasjes waren hier gelukkig voor te vinden, dus laat ik jullie voorstellen aan: Mr Janssen! In de stad!

Baasjes blijven dichtbij

Als een geboren model vond hij alles goed, een prachtig model in de grote stad! Soms kies ik er bewust voor om de baas dichtbij de hond te zetten zodat ik zeker weet dat de hond zich op zijn gemak voelt tijdens de fotosessie. Neem de bovenste foto in dit blogje. Je ziet het baasje niet op de foto’s, maar hij zit vrij dicht achter de hond in het steegje. Zo wisten we zeker dat de hond zich lekker voelt.

Variatie in de achtergrond!

Natuurlijk is er in de stad ook groen te vinden. Deze foto’s zijn gemaakt in de binnenstad van Roermond, waar naast wat stedelijke achtergrond ook echt wat groen te vinden is. Een City sessie fotoshoot voor honden is natuurlijk ook leuk als je van variatie in de achtergronden houdt.

Ook is er natuurlijk water te vinden in de stad!

Fotosessie in de natuur

Nadat we de foto’s in de stad hadden genomen, hebben we de rest van de roedel opgehaald en zijn we in Herkenbosch bij Rijstal Venhof ook nog even het bos ingegaan om alle 3 de honden te fotograferen.

Wederom een dolle boel! 🙂

Wat een heerlijke honden om te fotograferen. Ze gaan er echt voor zitten! Volleerde fotomodellen.

Wil je ook een portret sessie van je hond(en), klik dan snel op de knop hieronder en boek nu je fotosessie!