Hondenfotografie Herkenbosch

Honden | 0 Reacties

Hondenfotograaf

Als hondenfotograaf kom je geregeld op prachtige plekken. Nu heb ik veel geluk omdat ik in Limburg woon. In limburg worden we omringd door bossen, water en prachtige dorpen.

Emotie

Voor mij blijft het leuk als een klant zelf een mooie plek kent, en het is helemaal leuk als ik daar zelf nog nooit gefotografeerd heb. Als een klant al een band heeft met een plek, zal dit nog meer emotie oproepen als een foto groot aan de wand hangt.

Ik wil graag samen met de klant een mooie plek uitzoeken.

Zo ook tijdens de fotosessie met prachtige Briard Freya. Helaas is Freya in 2020 overleden. Wat ben ik dankbaar dat ik deze foto’s nog voor haar baasjes heb kunnen maken.

Freya was een hele zachte dame. Ze luisterde tijdens de fotosessie enorm goed en bleek een geboren model! Zelfs met haar ogen verborgen in haar prachtige haar, was haar persoonlijkheid zeer goed te zien op de foto!

In Herkenbosch ligt de Boshut, een brasserie wat gelegen is tussen een prachtig bos en velden. Een hele mooie locatie voor een fotosessie van je hond.

Het bos bij de Boshut was het beginpunt van een korte wandeling. Het is geen lange wandeling dus ook zeer geschikt voor senior honden. De wandeling is naar de overkant van de weg en daar ligt al een prachtig bospad, wat zich perfect leent als achtergrond voor een prachtig portret van je hond.

Na de fotosessie

Na de fotosessie is het ook heel fijn om nog even een fijne wandeling te maken zodat je hond als beloning nog even heerlijk kan rennen. En voor de baasjes een lekkere kop koffie om een gezellig uitje af te sluiten.

De Briard, wat een prachtig ras is dit ook weer, heerlijk vrolijk!

En met dank aan de baasjes ook hier een achter de schermen foto van mijzelf aan het werk. 😀

Wil je ook een portret sessie van je hond, klik dan snel op de knop hieronder en neem contact met me op!