Hondenfotografie in de stad

Honden | 0 Reacties

City sessie hondenfotografie

Yana in the city! Een city sessie hondenfotografie met een prachtige Chihuahua dame, Yana, Ik mocht samen met Yana de binnenstad van Roermond onveilig maken. We hebben afgesproken bij het Outlet centrum in Roermond.

Hier kan ik namelijk stedelijke plekken afwisselen met groen. Een hele fijne locatie die ook nog eens heel goed bereikbaar is. Helaas wel met betaald parkeren.

Op ontspannen manier hebben we een aantal prachtige plekjes bezocht en heb ik mooie foto’s kunnen maken waar het baasje van Yana heel blij mee was.

Topmodel

Hoe leuk is het dat als een hond super goed meewerkt! Als een ware freule ging Yana op ontdekking en showde haar mooie halsband als een topmodel. Wat een genot om haar te fotograferen.

Spannend

Nu was de sessie voor Yana ook best spannend. Zo’n kleine dame in een grote stad. Waar¬† het op sommige plekjes best druk was zorgt voor spanning. Daar ga ik op een goede manier mee om. We kijken samen wat je hond nodig heeft om weer wat te ontspannen. Dat is een reden waarom ik graag veel tijd uittrek voor een fotosessie. Wil je meer lezen over hoe ik werk, dan kun je hier meer lezen.

Knuffelen met haar baasje was ook en toe nodig, en natuurlijk leg ik dat dan ook vast. Voor Yana is knuffelen stressverlagend en dan zetten we dat ook goed in tijdens een fotosessie.

Band

Daarbij komt dat het prachtig is om de band tussen baas en hond te mogen / kunnen fotograferen.

City sessie

Hoe vinden jullie de foto’s in een stadse setting? Een City sessie!
Ik zelf vind het erg leuk als afwisseling van het bos. Zo is er voor ieder wat wils! En natuurlijk is het tijdens een City sessie ook groen op te zoeken in de stad. Wat dat betreft is het Outlet in Roermond een mooie locatie waarbij je op loopafstand mooie afwisseling in achtergronden kunt vinden.

Wil je ook een portretsessie boeken met je hond? Neem dan contact op door hier te klikken.