Hondenfeestje

Honden | 0 Reacties

Hondenfotografie op een hondenfeestje

Wat een super leuk concept! Hondenfotografie op een hondenfeestje! 🙂

Ja dat lees je goed. Met een echte taart (geschikt voor honden) en 9 hondenvriendjes.

Dit was de prachtige taart waar alle honden heerlijk van hebben kunnen snoepen:

 

 

 

 

 

 

 

 

Hondenportretten

Via via was ik gevraagd om tijdens een honden verjaardagsfeestje een aantal hondenportretten te maken. Nou dat leek mij wel een feestje!

En dat bleek het ook te zijn. De locatie was de Beegderheide, vlakbij Roermond in Limburg. Op de afgesproken tijd heb ik tijdens een wandelingetje als eerste de jarige job op de foto gezet. Een prachtige nova scotia duck tolling retriever, Een prachtige rode vacht en super lief!

De genodigden waren de vriendjes van de jarige job waarmee ze regelmatig wandeldates mee hadden. Dus iedere week gaan deze mensen heerlijk het bos in. Ze letten goed op hoe de groep in elkaar zit, zodat alle honden tot hun recht komen. En via deze manier hebben de baasjes elkaar ook leren kennen en is het een gezellige boel geworden!

 

Resultaat

Hieronder een voorbeeld van het resultaat! Ik stel aan jullie voor: de jarige job!

Hierna kwamen al snel alle vriendjes met de baasjes op de locatie aan.

Om overzicht te houden heb ik ze een voor een gefotografeerd. Alle honden bleven perfect zitten voor een mooie portretfoto. Zo leuk om in 1 sessie zo veel verschillende rassen voor de camera te krijgen. Zo waren er een naast de nova scotia duck tolling retriever twee Newfoumdlanders, twee Jack russel terriers, een kooikerhond, een kruising, een schipperke en een amerikaanse Staffordshire terrier.

Hieronder kun je een aantal van de foto’s bekijken die ik die dag gemaakt heb.
Wat een feest was dat! Iedereen, waaronder ik, heeft genoten!

Wat vinden jullie ervan? Zijn hondenfeestjes de toekomst? Ik heb in ieder geval genoten!

Wil je ook een portretsessie boeken met je hond? Neem dan contact op door hier te klikken.